Dakdekker Arnhem

Uw dak moet gerepareerd, gerenoveerd of onderhouden worden en u woont in Arnhem en omstreken? Dan is Dakonderhoud Diks de specialist die u zoekt. Wij zijn betrouwbaar, vriendelijk, hebben een goede prijs- kwaliteitverhouding en zijn bij spoedklussen snel ter plaatse. Veel tevreden klanten gingen u al voor! Kunnen wij u helpen? Neem direct contact op met uw dakdekker Arnhem.

dakdekker den bosch

Betrouwbare en ervaren dakdekker Arnhem e.o.

Kiest u voor Dakonderhoud Diks, dan kiest u voor een betrouwbare en ervaren dakdekker in Arnhem en omliggende regio. Meer dan 20 jaar lang repareren, renoveren en vervangen wij pannendaken en bitumen daken. Daarnaast onderhouden en repareren wij alle dakgerelateerde zaken. Hierbij kunt u denken aan lood- en zinkwerk en dakgoten.

Gratis dakinspectie in Arnhem

Weet u niet precies wat de staat van uw dak is, maar wilt u dit wel graag weten? Dan kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Wij inventariseren de huidige conditie van onder andere de dakpannen, bitumen dakbedekking, nokvorsten, zinkwerk, loodwerk en het dakbeschot. Zijn er gebreken aan uw dak? Dan lossen we dit, als u dat wilt, direct op of we plannen hiervoor een vervolgafspraak. Zo voorkomt u een eventuele daklekkage, en dus waterschade in uw huis.

Gratis dakinspectie


Daklekkage melden bij uw dakdekker in Arnhem

Heeft u een daklekkage? Om de waterschade in uw huis te beperken, is het belangrijk dat u dit direct meldt bij ons. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn om u te helpen. Kunnen we het dak direct repareren? Dan repareren wij uw dak ter plaatse. Als de werkzaamheden omvangrijk zijn of als we niet de juiste materialen bij ons hebben, voeren we een noodreparatie uit. De schade in uw huis wordt niet erger, en we maken een vervolgafspraak voor de definitieve reparatie.

Daklekkage melden


Goede, snelle en vriendelijke service

Dakonderhoud Diks heeft al veel tevreden klanten mogen helpen. Wij worden vooral erg gewaardeerd met onze goede en snelle service, nette oplossing, lange garantie en vriendelijkheid. Bovendien denken wij graag met u mee.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij uw dakdekker Arnhem? Neem contact met ons op!

Gratis dakinspectie

Diensten dakdekker

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.