Ervaren dakdekker Tilburg

Zoekt u een ervaren dakdekker in Tilburg en omstreken? Dat is Dakonderhoud Diks! We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het repareren en vervangen van onder andere platte daken, bitumen daken en pannendaken. Onze snelle service en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kenmerken ons.

Vraag een offerte aan
Bel ons direct

Dakreparatie in Tilburg

Gescheurd loodwerk, openstaande naden, scheurtjes in de dakbedekking, stormschade of een verstopte afvoer. Het zijn allemaal oorzaken van lekkages of andere ongemakken die niet alleen op het dak, maar ook in huis vervelende gevolgen kunnen hebben. We zijn uw dakdekker in Tilburg die schade aan uw dak repareert én voorkomt door goed onderhoud. Uw dak is in goede handen bij Dakonderhoud Diks!

Ervaren dakdekkers met een VCA-certificaat

Onze dakdekkers in Tilburg werken veilig en volgens de VCA-richtlijnen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De VCA is bedoeld voor bedrijven die riskante werkzaamheden uitvoeren. Dakbedekking en dakreparatie vallen hier ook onder. De dakdekkers van Dakonderhoud Diks zijn VCA-gediplomeerd en weten exact wat ze doen. Hierdoor zorgen ze iedere klus voor een perfect eindresultaat.

“Het gehele dak vervangen op het beschot na. Zorgvuldig, netjes en op tijd. Komen afspraken na. Reserve pannen achtergelaten. Weten wat ze doen.”

Bjorn van Pelt

Gratis dakinspectie door uw dakdekker in Tilburg

Een dakinspectie is belangrijk om de staat van uw dak te bepalen. Dakonderhoud Diks voert hem volledig gratis uit. Dus ook zonder voorrijkosten. Onze erkende dakdekker komt bij u langs en checkt het dak op de belangrijkste punten, zoals het zinkwerk en de dakgoten.

Zijn er problemen geconstateerd? Dan geven we u graag advies en maken we een offerte. Zodra u akkoord gaat met de kosten en werkzaamheden, doen we ons best om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Vraag direct een gratis dakinspectie aan bij Dakonderhoud Diks.

Gratis dakinspectie

Dakonderhoud Tilburg: ook voor uw dak!

Dakonderhoud Diks zorgt ervoor dat uw dak in topconditie blijft en dat u niet met natte voeten komt te staan. Ook adviseren we u graag over onze duurzame oplossingen en leveren we onze diensten tegen een eerlijke prijs. Meer weten over onze werkzaamheden? Hieronder vindt u meer informatie over platte daken, pannendaken en zink- of loodwerk.

dakdekker tilburg - dakonderhoud diks

Plat dak reparatie en onderhoud

Bitumen is een ijzersterk materiaal dat waterdicht is én bestand is tegen chemische stoffen. Het is dan ook logisch dat we bitumen vaak tegenkomen op daken. Daarnaast gaat dit materiaal lang mee en is het makkelijk te onderhouden. Ervaart u problemen met uw bitumen dakbedekking of wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen? Neem dan contact met ons op voor een gratis dakinspectie van uw platte dak.

Pannendak lekkage verhelpen

Heeft u een lekkage in uw pannendak? Dan lossen we dit snel voor u op. Zo voorkomen we verdere schade aan de volledige dakconstructie. We inventariseren waar het lek vandaan komt, geven advies over hoe dit verholpen kan worden en bieden u een duidelijk stappenplan aan. We voeren deze dakinspectie volledig gratis uit bij u in Tilburg!

Dakrenovatie in Tilburg van uw zink- of loodwerk

Is uw zink- of loodwerk toe aan renovatie? We bekijken hoe het zink- en loodwerk er bij u thuis aan toe is, zoals de dakgoot of het loodwerk rondom de schoorsteen. Vervolgens vertellen we u of er iets moet gebeuren en wat hierin de opties zijn. Is er renovatie of reparatie van uw zinkwerk nodig? Dan doen we dat op een kwalitatief goede manier, inclusief 5 jaar garantie!

Vraag een offerte aan
Bel ons direct

Diensten dakdekker Tilburg

Bent u benieuwd naar onze diensten? We geven u graag meer informatie over wat we precies doen in Tilburg en hoe we uw dak in topconditie houden. Van dakreparaties tot aan dakonderhoud, gratis dakinspecties en meer. Bekijk onze diensten in Tilburg hieronder.

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Kosten nieuw dak

Elk dak heeft een andere constructie en is gemaakt van verschillende materialen. Om te berekenen wat een nieuw dak voor u gaat kosten, komen we graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Dit geldt ook voor reparatie, vervanging en onderhoud aan uw dak. We maken hierna een offerte voor u op maat, zodat u altijd de beste prijs heeft.

Waarom dakonderhoud zo belangrijk is: ook voor u in Tilburg

Dakonderhoud is van essentieel belang om de levensduur van uw dak te verlengen en de veiligheid van uw woning te waarborgen. Regelmatig dakonderhoud kan kleine problemen opsporen en oplossen voordat ze uitgroeien tot grotere en duurdere problemen. Het is daarom verstandig om een professionele dakdekker in te schakelen voor periodiek dakonderhoud bij u in Tilburg. Vooral na extreme weersomstandigheden, zoals harde wind, sneeuw of regen.

Daarnaast is het belangrijk om het dak regelmatig te laten inspecteren op eventuele beschadigingen, zoals scheuren of afgebroken dakpannen. Deze kleine checks kunt u zelf doen, maar het is aan te raden om dit te laten doen door ons VCA-gecertificeerde dakdekkersbedrijf. Zo kunnen we vroegtijdig problemen ontdekken en de kans op verdere schade beperken.

De meestgestelde vragen over dakonderhoud en -reparatie

We krijgen regelmatig vragen binnen over ons vak. We beantwoorden ze hieronder graag voor u.

Wanneer dak vervangen?

Bitumen dakbedekking gaat over het algemeen 30 jaar mee. Een rieten dak minimaal 25 jaar en een pannendak zelfs 40 tot 80 jaar. Om het maximale uit de levensduur van uw dak te halen heeft hij één tot twee keer per jaar onderhoud nodig.

Kun je dakdekken bij regen?

Nee, het is altijd verstandig om te wachten tot het droog is. Is er een kleine lekkage, dan kunnen we dit prima doen tussen de buien door. Indien uw hele dak gerenoveerd moet worden, is het sowieso beter om dit te doen op een volledig droge dag.

Ik heb een kapotte dakpan: wat nu?

Het beste is om een kapotte dakpan direct te (laten) vervangen om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Dit kunt u zelf doen, maar het is een klus die niet voor iedereen is weggelegd. Dakonderhoud Diks helpt u graag bij het vervangen van uw kapotte dakpannen.

Hoe kan ik mijn dak onderhouden?

Voor een pannendak is het belangrijk dat u het dak en de eventuele dakkapellen of schoorstenen controleert. De regenpijp en dakgoten moeten gereinigd worden en ook het onkruid moet weg. De dakpannen zijn goed schoon te maken met heet water en anti mos spray. Wilt u dit dakonderhoud liever niet zelf doen? Schakel dan onze hulp in.

Contactgegevens dakdekker Tilburg

Heeft u nog vragen over onze dakinspecties, renovaties of dakreparaties in Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vraag een offerte aan via onze website of stuur een e-mail naar info@dakonderhouddiks.nl voor uw overige vragen.

Is er sprake van acute schade? U kunt ons 24/7 bereiken via 085 060 9441.

Vraag een offerte aan
Bel ons direct

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.