Dakdekker Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Rotterdam? Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers staan voor u klaar. Wij hebben al veel tevreden klanten in Rotterdam mogen helpen aan een betrouwbaar dak boven hun hoofd. Hieronder vind je meer informatie over wat wij als dakdekker in Rotterdam en omstreken voor u kunnen betekenen.

dakdekker eindhoven

Werkzaamheden dakdekker Rotterdam

Als dakdekker in Rotterdam en omstreken kunt u bij ons terecht voor alle soorten werkzaamheden aan uw dak. Of het nu een nieuw pannendak, reparatie van uw bitumen dak, nieuw zinkwerk of het herstellen van een daklekkage betreft. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat nodig is om uw dak weer in topconditie te krijgen. Is uw dak nog in goede conditie? Dan is het waardevol om dit zo te houden. Door middel van routematig onderhoud aan uw dak blijft u ongemakken als daklekkages voor. Wij kunnen u helpen met:

  • het opsporen en verhelpen van een daklekkage opsporen en verhelpen
  • dakreparatie en -renovatie aan verschillende type daken zoals bitumen daken en pannendaken
  • vervangen van dakpannen en pannendaken
  • repareren, vervangen en onderhouden van dakgoten
  • zinkwerk renoveren en repareren

Dakdekker Rotterdam: 24/7 bereikbaar

Bij een calamiteit kunt u 24/7 terecht bij dakdekker Rotterdam. Op deze manier zorgen we ervoor dat de schade in huis zo beperkt mogelijk blijft. Heeft u bijvoorbeeld stormschade of een daklekkage? Bij Dakonderhoud Diks gebruiken we de beste apparatuur, waardoor we lekkages snel en vakkundig kunnen opsporen. Is het te druk om het hele dak direct te herstellen? Dan voeren we een noodreparatie uit, zodat u geen verdere schade in huis krijgt. Vervolgens maken we een vervolgafspraak om het dak volledig te repareren volgens onze strenge eisen.

Daklekkage melden

 

Dakdekker Rotterdam nodig?

Wij worden door onze klanten erg gewaardeerd met onze goede en snelle service, nette oplossingen, lange garantie en vriendelijkheid. Bovendien denken wij graag met u mee. Heeft u vragen? Neem contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Bel ons op 085 060 9441, stuur een e-mail naar info@dakonderhouddiks.nl of vraag hieronder een gratis inspectie aan.

Gratis dakinspectie

Diensten dakdekker

Zinkwerk renoveren & repareren

Dakgoten reparatie, vervangen, onderhoud

Vervangen dakpannen en pannendaken

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

dakreparatie bitumen dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Onze diensten

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.