Dakdekkersbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Rotterdam? Onze VCA-gediplomeerde dakdekkers staan iedere dag voor u klaar. We hebben al veel tevreden klanten in Rotterdam mogen helpen aan een stevig en veilig dak boven hun hoofd. Van daklekkage tot complete dakrenovatie, wij hebben de expertise in huis om uw dak te verbeteren. Dakonderhoud Diks: uw dakspecialist in Rotterdam en omstreken.

 • Gratis dakinspectie
 • Vakkundige en ervaren medewerkers
 • Snelle service
 • Breed scala aan diensten
Gratis en eenvoudig offerte aanvragen
dakdekker eindhoven

Werkzaamheden dakdekker Rotterdam

Van traditioneel tot modern, wij maken van elk dak weer een topdak. Heeft u problemen met uw dak? We bieden u graag een snelle oplossing. Als dakdekker in Rotterdam en omstreken verzorgen we graag alle soorten werkzaamheden aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het opsporen en verhelpen van een daklekkage.
 • Dakreparatie en -renovatie aan verschillende type daken, zoals bitumen daken en pannendaken.
 • Het vervangen van dakpannen.
 • Het repareren, vervangen en onderhouden van dakgoten.
 • Zinkwerk renoveren en repareren.

Gratis dakinspectie bij u in Rotterdam

We komen graag bij u langs om te bekijken wat er nodig is om uw dak weer in topconditie te krijgen. Tijdens deze gratis dakinspectie controleren we het dak op cruciale punten en eventuele gebreken. Is uw dak nog in een goede conditie? Dan is het noodzakelijk om de kwaliteit ervan te behouden, door middel van vakkundig onderhoud aan uw dak blijft u ongemakken als daklekkages en houtrot voor. Neem contact met ons op voor de onderhoudsmogelijkheden of vraag direct een kosteloze inspectie aan.

Gratis dakinspectie

We zijn 24/7 bereikbaar voor noodreparaties

Bij calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar, dus neem gerust contact met ons op. Op deze manier zorgen we ervoor dat de schade in of aan uw huis zo beperkt mogelijk blijft. Heeft u bijvoorbeeld stormschade of een daklekkage? Bij Dakonderhoud Diks gebruiken we de beste apparatuur, waardoor we lekkages snel en vakkundig opsporen en repareren.

Lukt het ons niet om direct het hele dak te herstellen? Dan voeren we een noodreparatie uit, zodat u geen verdere schade in huis krijgt. Dit doen we met name bij extreme drukte of weersomstandigheden. Vervolgens maken we met u een vervolgafspraak om het dak volledig te repareren volgens onze strenge eisen. We zijn werkzaam als dakdekker in Rotterdam en omgeving:

 • Rotterdam Noord
 • Rotterdam Oost
 • Rotterdam Zuid
 • Rotterdam West
Daklekkage melden

Onze diensten

Kosten dakdekker

Het is lastig om specifieke kosten te benoemen als het om dakreparaties en -onderhoud gaat. Dit komt omdat de kosten sterk afhankelijk zijn van een aantal belangrijke factoren, zoals:

 1. Het soort werk
 2. De grootte van het dak
 3. Het materiaal
 4. Arbeidsduur

Vraag daarom vooraf een offerte aan om alvast inzicht te krijgen in de kosten. Bij Dakonderhoud Diks bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk onze verschillende dakdekkersdiensten

Uw dak is onze zorg. Wilt u meer weten over welke diensten we aanbieden en waarmee we u kunnen helpen? Bekijk ze hieronder stuk voor stuk. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Dakdekker in Rotterdam nodig?

Onze klanten waarderen ons enorm vanwege onze goede en snelle service, nette oplossingen, lange garantie en vriendelijkheid van het personeel. Bovendien denken we graag met u mee en luisteren we naar uw wensen. Heeft u vragen over ons bedrijf, werkgebied of diensten? Neem contact met ons op. Bel ons via 085 060 9441, stuur een e-mail naar info@dakonderhouddiks.nl of vraag een gratis inspectie aan.

Offerte aanvragen

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.