Dakdekkersbedrijf Dordrecht

Dakonderhoud Diks is uw vakkundige dakdekker in Dordrecht en omstreken. We repareren, renoveren én onderhouden onder andere bitumen daken en pannendaken. Dit doen we met ontzettend veel passie. Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Dordrecht? Wij staan voor u klaar!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • VCA-gediplomeerd
  • Daklekkage en stormschade oplossen
  • Spoedreparatie mogelijk
Gratis en eenvoudig offerte aanvragen
dakdekker den bosch

Uw professionele dakdekker in Dordrecht

Moet uw dak gerepareerd worden? Dan is het verstandig om een vakkundige dakdekker in te schakelen. Bij Dakonderhoud Diks repareren, vervangen en onderhouden we daken van alle soorten en maten. We zijn met name gespecialiseerd in pannendaken, bitumen daken, lood- en zinkwerk en dakgoten. Of u nu een klein plat dak heeft of een groot schuin dak, wij helpen u graag! Heeft u last van vogels of ongedierte op uw dak? Dan plaatsen we ook vogel- en ongediertewering.

Problemen met uw dakgoten of zinkwerk?

Dakgoten en ander zinkwerk vereisen de nodige aandacht. Verstopte dakgoten en versleten zinkwerk kunnen namelijk voor meer problemen zorgen dan veel mensen denken. Is uw dakgoot verstopt of zitten er scheurtjes in het zinkwerk? Dan heeft het regenwater een grotere kans om uw huis binnen te dringen. En dat wilt u voorkomen! Wij helpen u graag met de reparatie, vervanging en het onderhoud van uw dakgoten en zinkwerk. Dit doen we met standaard 5 jaar garantie.

Onze dakdekkers in Dordrecht hebben jarenlange ervaring en zijn vakkundig opgeleid om uw dak naar behoren te onderhouden of te repareren. We werken altijd met hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Naast onze dakdekkersdiensten bieden wij gratis dakinspecties aan. Zo helpen we u om eventuele problemen van uw dak op tijd te ontdekken en te voorkomen dat deze uitgroeien tot grote en dure reparaties.

Gratis dakinspectie aanvragen

Uw dakdekker voorkomt grote waterschade

Een daklekkage kan voor grote waterschade zorgen in huis. Als u er op tijd bij bent, is de schade in uw huis meestal tot een minimum te beperken. Maar waterschade kan ook hardnekkig uw houten dakbeschot aantasten. Houten balken kunnen rotten en schimmelen door de kleinste daklekkages, zonder dat u dit in de gaten heeft.

Is er sprake van een lekkage? Meld uw lekkage dan zo snel mogelijk bij ons. Is uw dak al relatief oud en wilt u schade in uw huis voorkomen? Dan is het aan te raden om eens in de paar jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Deze vraagt u geheel vrijblijvend bij ons aan!

Daklekkage melden

Spoed dakreparatie Dordrecht

Heeft u een daklekkage door bijvoorbeeld stormschade, ouderdom van het dak of verstopte dakgoten? Om meer schade te voorkomen, wilt u dat er snel een dakdekker ter plaatse is. Gelukkig heeft Dakonderhoud Diks heeft een 24/7 service. Dus is er nood aan de man? Dan zijn we altijd bereikbaar. Wel zo fijn!

Voordelen van Dakonderhoud Diks

Er zijn heel wat voordelen te benoemen van het werken met een dakdekker van Dakonderhoud Diks. U vindt ze hieronder.

  1. Onze dakdekkers zijn professioneel opgeleid en hebben een VCA-certificaat. Dit betekent dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben om problemen met het dak veilig op te sporen en adequaat op te lossen.
  2. We zijn in staat om u vakkundig te adviseren over welk type dak het beste is voor een bepaalde situatie en hoe dit dak het beste onderhouden kan worden. Zo gaat uw dak langer mee.
  3. Het inhuren van een dakdekker in Dordrecht van Dakonderhoud Diks bespaart u veel tijd en geld. We beschikken over de juiste kennis en materialen om het werk efficiënt en snel uit te voeren. Bovendien kunnen we u helpen bij het aanvragen van eventuele vergunningen die u wellicht nodig heeft voor de dakwerkzaamheden.
  4. Het is veiliger om een ervaren dakdekker in te huren dan zelf het dak op te gaan. Werken op het dak zonder de juiste beschermingsmiddelen is zeer gevaarlijk, zeker als u ook niet over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Bij Dakonderhoud Diks zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd en we uw dak snel en adequaat onderhouden of repareren.

Vraag nu een gratis dakinspectie aan

Vertoont uw dak ouderdomsverschijnselen of slijtage? Of heeft u waterschade in huis en heeft u het vermoeden dat dit vanuit het dak komt? Laat een gratis dakinspectie door ons uitvoeren. We beoordelen het dak dan op alle kritieke punten. Zo kunnen we zien waar de waterschade vandaan komt en waar de zwakke punten zitten. Wilt u een gratis dakinspectie? Neem direct contact met ons op! We komen naar u toe voor een kosteloze inspectie, u betaalt zelfs geen voorrijkosten.

Gratis dakinspectie

Onze diensten

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Dakonderhoud Diks: uw dakdekkersbedrijf in Dordrecht!

Het kantoor van Dakonderhoud Diks is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar we zijn in veel meer plaatsen actief. Dus ook in het mooie Dordrecht. Dankzij ons vlotte en vakkundige team repareren en vervangen we daken in heel Nederland. Van Rotterdam, Eindhoven tot aan Breda en Amersfoort: wij zijn uw dakdekker. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.