Dakreparatie, nokrenovatie, herstel van daklekkage en dakgoten

In het geval van een daklekkage of andere problemen met uw dak wilt u kunnen rekenen op een betrouwbare partner met veel ervaring. Dakonderhoud Diks voert al meer dan 20 jaar met de grootste zorg dakreparaties uit in Den Bosch en omgeving. We helpen u graag door uw dak vakkundig te repareren. Hierbij profiteert u altijd van complete service voor het beste eindresultaat. Wilt u weten of uw dak nog goed is, of vermoedt u schade aan uw dak? Laat onze experts dan een gratis dakinspectie uitvoeren. We helpen u graag!

Bel ons direct
Lekkage melden

Wanneer is een dakrenovatie of dakreparatie nodig?

Een dak boven uw hoofd zorgt ervoor dat u, onder welke weersomstandigheden ook, warm en droog zit. Als het goed is, tenminste. Want als er schade aan uw dak is, sijpelt het regenwater alsnog naar binnen. In het geval van stormschade is lekkage vrij snel duidelijk. Maar meestal merkt u waterschade in huis pas later of zelfs helemaal niet op. Een dakreparatie of dakrenovatie zorgt ervoor dat u weer een betrouwbaar dak boven uw hoofd heeft.

dakreparatie pannendak

Dakreparatie pannendak

Is er schade aan uw pannendak (hellend dak)? Dan is een dakreparatie vereist om dit te verhelpen. Schade aan uw pannendak kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er door een storm één of meerdere dakpannen verschoven zijn, er scheuren zitten in uw dakpannen, dat enkele dakpannen vocht doorlaten of dat de nokvorsten versleten zijn. Het kan ook zijn dat het zinkwerk of de dakgoten versleten zijn. Dakonderhoud Diks inspecteert uw pannendak uitvoerig, stelt vast waar een eventuele daklekkage vandaan komt en repareert dit indien mogelijk direct.

Dakreparatie bitumen dak

Het opsporen van schade aan uw bitumen dak (plat dak) kan een lastige klus zijn. Deze schade is vaak minder goed te herkennen. Denk bijvoorbeeld aan kleine scheurtjes in uw bitumen dakbedekking, naden die niet waterdicht meer zijn of versleten dakbedekking. Is de schade aan uw platte dak niet met het blote oog te zien? Dan hebben wij apparatuur om de schade op te sporen. Als de dakschade gevonden is, herstellen wij die direct waar mogelijk. Bijvoorbeeld met een reparatiepasta of een nieuw laagje dakbedekking. Is het een grotere reparatie? Dan zorgen we voor een noodoplossing. Het water heeft dan geen kans meer om uw huis binnen te dringen. Uiteraard maken we dan een afspraak op korte termijn om de volledige dakreparatie uit te voeren.

Dakreparatie of dakrenovatie?

Is een dakreparatie voldoende of moet het hele dak gerenoveerd worden? Veel mensen staan er niet bij stil dat kleine dakschade er toch voor kan zorgen dat uw dak volledig gerenoveerd moet worden. Bijvoorbeeld als het dakbeschot aangetast is door een jarenlange kleine lekkage, de dakpannen door ouderdom water doorlaten of het bitumen dak al een lange levensduur heeft gehad. Het is dan aan te raden om het volledige dakbeschot, alle dakpannen of de gehele bitumen dakbedekking te vervangen. Of een dakreparatie of -renovatie nodig is, komt naar voren tijdens de gratis dakinspectie door onze ervaren dakdekkers.

Gratis dakinspectie

Geen voorrijkosten, wel goed advies! Dat vinden wij belangrijk bij een waardevolle gratis dakinspectie. Uiteraard controleren we uw dak op alle essentiële punten. Vinden we gebreken? Dan laten we u dat gelijk weten. Als de problemen direct (permanent of tijdelijk) te herstellen zijn, doen we dat. Zo voorkomen we dat u overlast ervaart.

Gratis dakinspectie

Een dakreparatie uitstellen? Doe het niet!

Heeft u kleine sporen van een lekkage in huis zonder hele grote gevolgen? Heeft u mogelijk dakschade, maar wacht u het nog even af? Of heeft u een oud dak maar houdt u de vingers gekruist dat het dak de winter nog overleeft? Doe het niet! Een dakreparatie uitstellen is erg onverstandig.

De gevolgen van het uitstellen van een dakreparatie zijn namelijk te groot. Uiteindelijk moet uw dak toch gerepareerd worden. Bij uitstel is de kans groot dat de schade groter is geworden. Er kan wateroverlast ontstaan, schimmelvorming, houtrot in het dakbeschot of uw oude bitumen dak komt naar beneden door een pak sneeuw. Lekkage of schade moet direct verholpen worden om uw woning in een goede staat te houden. Het niet tijdig repareren leidt alleen maar tot meer herstelwerkzaamheden of zelfs het volledig vervangen van uw dak.

Spoed dakreparatie Den Bosch

Dakonderhoud Diks verzorgt uw dakreparatie in Den Bosch en omgeving met spoed wanneer dat nodig is. We zijn 24/7 bereikbaar, zodat we u altijd snelle service kunnen bieden. Ook in de weekenden! Heeft u een daklekkage of andere problemen? Meld dit dan direct bij ons.

Bel ons direct
Lekkage melden

Onze diensten

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.