Dakinspectie door Dakonderhoud Diks

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het inspecteren van uw dak? Bij Dakonderhoud Diks bieden we gratis dakinspecties aan om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise staan we klaar om u te helpen met al uw dakproblemen. Dakonderhoud Diks verzorgt de gratis dakinspectie ook écht volledig gratis. Dit betekent dat u zelfs geen voorrijkosten hoeft te betalen.

Contact opnemen
Bel ons direct
dakdekker den bosch gratis dakinspectie

Vraag gratis dakinspectie aan

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.

Snel een onafhankelijke dakinspectie laten uitvoeren?

Heeft u een daklekkage of is uw dak toe aan renovatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Dakonderhoud Diks en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag direct offerte aan

24/7 spoedreparatie

Bij Dakonderhoud Diks begrijpen we dat sommige dakproblemen niet kunnen wachten. Daarom bieden we 24/7 spoedreparaties aan, zodat we snel kunnen handelen bij acute situaties. Denk bijvoorbeeld aan daklekkages na een hevige storm of andere noodsituaties.

 1. Neem contact met ons op
 2. Binnen 24 uur komen we bij u langs om uw dak te inspecteren
 3. We bespreken onze bevindingen en stellen een offerte op voor de reparatie
 4. Bij uw akkoord lossen we de daklekkage direct vakkundig op.

Onze 24 uurs service geldt het hele jaar door, inclusief in de weekenden en vakantieperioden.

Bel direct: 085 060 9441
Kaart van Nederland

Onze tevreden klanten

Dakonderhoud Diks is 100% aan te raden. Goed bereikbaar en komen snel langs voor een inspectie voor ons lekke dak. Binnen drie dagen is alles geregeld en hebben we spiksplinternieuwe dakpannen, met prettige communicatie over hoe en wat. De dakdekkers die langskomen zijn waren vriendelijk en beleefd. Topkwaliteit voor een goede prijs!”

Joran

In december 2022 hadden wij een lekkage in de serre. Dakonderhoud Diks gebeld en de volgende dag waren ze al aanwezig. Snel en adequaat het dak opnieuw van een nieuwe laag bitumen voorzien. Top en snel geregeld een aanrader. Mannen zijn secuur en werken erg netjes

R. Paalvast

Dakonderhoud Diks, is aan te raden. Reageert snel, opdracht wordt snel gerealiseerd. Zelfs de medewerkers zijn netjes, vriendelijk en goed. Ze hebben bij ons in januari een dakinspectie gedaan. En door een goede aanbod, is in het begin februari de nieuwe dakpannen geplaatst. Tot nu toe een zeer tevreden klant!”

H. Te Grotenhuis
Kaart van Nederland

Is de dakinspectie echt gratis?

Bij Dakonderhoud Diks kunt u geheel kosteloos een dakinspectie aanvragen. We komen graag bij u langs om alle eventuele problemen direct in kaart te brengen. Hierna geven we u vakkundig advies over het onderhoud of eventuele reparaties die nodig zijn. Aan de hand van de inspectie kunnen we twee dingen doen:

 1. Constateren we kleine problemen? Dan kunnen we deze meestal direct voor u verhelpen. Natuurlijk geven we u eerst een prijsindicatie en doen we niets zonder uw akkoord.
 2. Zijn er grotere werkzaamheden nodig? Dan stellen we een gratis offerte voor u op. Ook geven we u een indicatie van de termijn waarop we de werkzaamheden kunnen uitvoeren.
Vraag een dakinspectie aan
Bel direct: 085 060 9441

Inspectie dak: waarom is dit zo belangrijk?

Een regelmatige dakinspectie is van essentieel belang om de conditie van uw dak te controleren. Door tijdig eventuele problemen op te sporen en te verhelpen, kunt u grote schade en hoge kosten in de toekomst voorkomen. Onze gratis dakinspectie biedt u de mogelijkheid om vroegtijdig potentiële problemen op te sporen, zoals daklekkages, scheuren in het dak of verstopte afvoeren. Dakonderhoud Diks controleert uw dak op alle belangrijke punten. Denk hierbij aan:

 • Algemeen onderhoud en reiniging
 • Dakconstructie
 • De staat van de dakpannen of dakbedekking
 • De staat van de schoorsteen of uitbouw
 • Kantpannen en de nokvorst
 • Lood- en zinkwerk
 • Voegwerk
 • Zwakke plekken

We zullen u met raad en daad bijstaan om mogelijke gebreke zo goed mogelijk te (laten) herstellen. Mocht het blijken dat er scheuren, gaten of andere beschadigingen zijn, dan zorgen we voor een professionele reparatie. Heeft u vragen of opmerkingen vooraf? Stel deze dan gerust. Neem contact met ons op.

Vraag een dakinspectie aan
Bel direct: 085 060 9441

De voordelen van de gratis dakinspectie bij Dakonderhoud Diks

Bij Dakonderhoud Diks zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten. Met onze gratis dakinspectie profiteert u van verschillende voordelen:

 1. Professionele inspectie: onze VCA-gecertificeerde specialisten voeren een grondige inspectie uit aan uw dak waarbij ze alle aspecten controleren.
 2. Kostenbesparing: een gratis dakinspectie helpt u om kosten te besparen op de lange termijn. Door regelmatig uw dak te laten inspecteren, kunnen we kleine schadegevallen of lekkages vroegtijdig opsporen en repareren voordat ze uitgroeien tot grotere problemen.
 3. Verlengde levensduur van uw dak: een dakinspectie helpt de levensduur van uw dak te verlengen. Door kleine problemen tijdig op te sporen en te repareren, behoudt u de structurele integriteit van uw dak. Dit betekent dat hij minder snel aan vervanging toe is.

Een onafhankelijke dakinspectie bij de aankoop van een woning

Als u overweegt een huis te kopen, is het belangrijk om te weten of er op korte termijn dakonderhoud nodig is. Dit kunt u achterhalen door een dakinspectie te laten uitvoeren. Onze ervaren dakdekkers kunnen u precies vertellen of u geld moet reserveren voor het vernieuwen of onderhouden van het dak.

U kunt als eigenaar van een woning ook een onafhankelijke dakinspectie laten uitvoeren als u plannen heeft om het huis te verkopen. Als het dak in goede staat verkeert, heeft dit een gunstig effect op de verkoopprijs. Als er echter nog een heleboel onderhoud nodig is, heeft u twee opties.

 1. U kunt ervoor kiezen om het dak te laten herstellen, zodat uw woning aantrekkelijker wordt.
 2. Een alternatieve mogelijkheid is om het onderhoud over te laten aan de volgende eigenaar.
Vraag een dakinspectie aan
Bel direct: 085 060 9441

Maak nu gebruik van onze gratis dakinspectie

Wacht niet langer en maak nu gebruik van onze gratis dakinspectie. Neem contact op met Dakonderhoud Diks en plan een afspraak in met een van onze specialisten. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een goed onderhouden en veilig dak.

 • 24/7 bereikbaar
 • Al onze dakdekkers zijn VCA-gecertificeerd
 • Garantie op al onze werkzaamheden

We nemen op werkdagen binnen 6 uur contact met u op.

Vraag gratis dakinspectie aan

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.