Dakdekker Limburg

Dakonderhoud Diks is uw specialistische dakdekker in Limburg.

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige dakdekker Limburg? Dakonderhoud Diks is uw specialist! Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw pannendak of bitumen dak weer betrouwbaar te maken.

dakdekker eindhoven

Dakdekker Limburg: onze werkzaamheden

Zijn er reparaties aan uw pannendak of bitumen dak nodig? Dan heeft u uw vakkundige dakdekker nodig. Wij repareren of vervangen onder andere pannendaken, bitumen daken, lood- en zinkwerk en dakgoten. Heeft u last van vogels of ongedierte op uw dak? Dan plaatsen wij ook vogel- en ongediertewering voor u.

Dakgoten en zinkwerk

Dakgoten en ander zinkwerk verdienen aandacht. Verstopte dakgoten of versleten zinkwerk kan voor meer problemen zorgen dan veel mensen in de gaten hebben. Is uw dakgoot verstopt of zitten er scheurtjes in het zinkwerk? Dan heeft het regenwater een grotere kans om uw huis binnen te dringen. En dat wilt u voorkomen! Wij helpen u graag met de reparatie, vervanging en het onderhoud van uw dakgoten en zinkwerk. En dat doen wij met standaard 5 jaar garantie.

Uw dakdekker Limburg voorkomt grote waterschade

Een daklekkage zorgt voor waterschade in huis. Als u er op tijd bij bent is de schade in uw huis meestal tot een minimum te beperken. Maar waterschade kan ook hardnekkig uw houten dakbeschot aantasten. Houten balken kunnen rotten en schimmelen door de kleinste daklekkages, zonder dat u dit in de gaten hebt. Heeft u een lekkage? Meld uw lekkage dan zo snel mogelijk bij ons. Is uw dak al redelijk oud en wilt u schade in uw huis voorkomen? Dan is het aan te raden om eens in de paar jaar een gratis dakinspectie uit te laten voeren.

Daklekkage melden

24/7 een dakdekker in Limburg

Heeft u een daklekkage door bijvoorbeeld stormschade, ouderdom van het dak of verstopte dakgoten? Om meer schade te voorkomen wilt u dat er snel een dakdekker ter plaatse is. En dat zijn wij. Dakonderhoud Diks heeft een 24/7 service. Dus is er nood aan de man? Dan zijn wij altijd bereikbaar. Wel zo fijn!

Gratis dakinspectie

Heeft uw dak ouderdomsverschijnselen of slijtage? Of heeft u waterschade in huis en heeft u het vermoeden dat dit van het dak komt? Laat een gratis dakinspectie door ons uitvoeren. Het dak wordt op alle kritieke punten beoordeeld. Zo kunnen we zien waar de waterschade vandaag komt, of waar eventuele waterschade op korte termijn kan ontstaan. Wilt u een gratis dakinspectie? Neem direct contact met ons op! Wij komen naar u toe zonder voorrijkosten.

Gratis dakinspectie

Onze diensten

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.