Uw dakdekkersbedrijf voor onderhoud en dakreparatie

Zoekt u een goede dakdekker in Breda of omgeving? Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, kunnen we wel zeggen dat u bij Dakonderhoud Diks mag rekenen op kwaliteit. We zijn met name gespecialiseerd in het plaatsen of repareren van pannendaken, platte daken en bitumen daken. Bij spoedklussen zijn we altijd snel ter plaatse. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

  • ✓ 100% gratis dakinspectie
  • ✓ Dakdekkers met VCA-certificatie
  • ✓ Volledige garantie op al onze werkzaamheden
dakdekker tilburg - dakonderhoud diks
Gratis en eenvoudig offerte aanvragen

Zoekt u een betrouwbare dakdekker in Breda?

Kies voor Dakonderhoud Diks, omdat we 1) snel ter plaatse zijn, 2) meer dan 20 jaar ervaring hebben en 3) een vrijblijvende dakinspectie bij u uitvoeren. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, zelfs met spoed. Naast dakreparaties en een volledig nieuw dak zijn we in te huren voor al het onderhoud aan uw dak in omgeving Breda. Twijfelt u of we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten van een dakreparatie

Het soort materiaal en dakconstructie kunnen per dak verschillen. Omdat elk dak zo anders is, is het heel lastig om een standaard prijs te noemen voor de reparatie of het onderhoud. Maar we kunnen wel bij u langskomen om een gratis dakinspectie uit te voeren. We controleren hierbij een aantal belangrijke punten en kunnen zo een persoonlijke offerte opstellen. Als u kiest voor een gratis dakinspectie, zit u verder nergens aan vast. We brengen simpelweg de werkzaamheden in kaart; vrijblijvend. Zodra we bij u langs zijn geweest voor de dakinspectie krijgt u van ons een offerte op maat.

Daklekkage? Neem contact met ons op om de schade te beperken

Heeft u een daklekkage bij u thuis of op kantoor ontdekt? Om de schade te beperken is het belangrijk dat u dit direct bij ons meldt, ongeacht hoe groot of klein de lekkage is. We zorgen ervoor dat ons team snel bij u ter plaatse is om een noodreparatie uit te voeren. Dakonderhoud Diks is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

085 060 9441

Dakdekker Breda ervaringen

“Snelle service, goede communicatie. Begin van de maand een offerte gekregen, 2 weken later een nieuwe dak op het huis. Echt harder werkers, ze bellen aan, zetten alles klaar en gaan gelijk aan de slag tot het klaar is. Een echte aanrader! Zeer tevreden met het resultaat. Bedankt Danny!”

–   R. Kong

“Ons oude dak was versleten en tot volle tevredenheid heeft Dakonderhoud Diks ons platte dak opnieuw belegd en erg netjes en goed werk afgeleverd.👍”

–   B. wilten

“De manier waarop Danny en zijn team de platte daken van de dakkapellen en de kap hebben gerepareerd is fantastisch. Het 4-koppige bouwteam wat hier meerdere dagen gewerkt heeft is erg professioneel en heel transparant in wat de werkzaamheden precies inhouden. Alles werd goed uitgelegd en ook qua kosten precies gespecificeerd. Heel prettig allemaal. Als architect ga ik ze zeker aan mijn opdrachtgevers aanraden.”

–   J. Schrevers

Vraag een gratis dakinspectie aan in Breda

Als u benieuwd bent naar de staat van uw dak en of hij eventueel aan vervanging toe is, schiet ons team u graag te hulp. Vraag vandaag nog online een gratis dakinspectie aan. Onze inspecties zijn altijd 100% kosteloos, we berekenen zelfs geen voorrijkosten. Als we aandachtspunten aan uw dak ontdekken, dan bespreken we die graag met u. Als we gebreken vroegtijdig ontdekken, kunnen we eventuele lekkages en verdere schade voorkomen. Mocht u besluiten met ons in zee te gaan, dan plannen we direct een vervolgafspraak.

Wat wordt er gecontroleerd bij een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie controleren we een aantal belangrijke punten, zoals:

  • Dakpannen
  • Dakbedekking
  • Nokvorsten
  • Zinkwerk
  • Loodwerk
Gratis dakinspectie

Diensten waarvoor u ons kunt inhuren

Dankzij ons team van dakwerkers houden we uw dak altijd in de beste staat. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten. Bekijk onze werkzaamheden hieronder.

Zinkwerk renoveren & repareren

Renovatie, reparatie en vervanging van o.a. dakgoten

Uw dakgoten repareren? Of uw dakgoten vervangen? We adviseren u en we regelen het voor u.

Dakreparatie Den Bosch

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak in Den Bosch

Voorkom tijdig lekkages en houtrot. Voorkom vochtbeschadiging aan uw huis in Den Bosch.

pannendak vervangen

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen.

Wij zijn specialist in het vervangen en herstellen van pannendaken en voorzien u van advies!

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Pannendaken, platte daken en bitumen daken

Alle reparaties op of aan uw dak: van pannendaken tot bitumen daken, van dakgoot reparaties tot nokrenovaties.

dakreparatie bitumen dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

Als dakspecialist vertellen we u alles over het vernieuwen of repareren van platte daken.

Onze diensten

Veelgestelde vragen over dakdekkers

Omdat we vaak dezelfde vragen krijgen, vindt u hieronder een overzicht van de meestvoorkomende vragen met antwoorden. Zit uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Geen probleem, u kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via WhatsApp of per mail op info@dakonderhouddiks.nl.

Doen jullie ook klussen voor zakelijke klanten?

Zeker! Dakonderhoud Diks is er voor zowel zakelijke als particuliere klussen in omgeving Breda.

Zijn jullie een erkend dakdekkersbedrijf?

Ja, onze werknemers zijn allemaal VCA-gediplomeerd en werken veilig volgens de richtlijnen. Dankzij de jarenlange ervaring weten ze precies waar ze mee bezig zijn.

Wat kost een dakinspectie?

Bij Dakonderhoud Diks betaalt u niets voor een dakinspectie. We bieden deze dienst volledig gratis aan; u hoeft zelfs geen voorrijkosten te betalen.

Moet een kapotte dakpan direct vervangen worden?

In principe is het beter als u hem direct laat vervangen, omdat er anders nog meer schade aan uw dak kan ontstaan. Om dit te voorkomen kunt u het beste een vakman inschakelen. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen, maar dit soort klusjes zijn niet altijd even makkelijk. Wilt u het probleem snel opgelost hebben? Het team van Dakonderhoud Diks staat al voor u klaar!

Dakonderhoud Diks helpt u graag

In de afgelopen jaren hebben we al veel tevreden klanten mogen helpen in Breda en omgeving. Dankzij onze goede én snelle service hebben we een vast klantenbestand ontwikkeld. Wilt u ook profiteren van onze snelle service en vakwerk? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.