Pannendaken vervangen

Is uw pannendak toe aan renovatie of reparatie? Bijvoorbeeld omdat de dakpannen kapot, poreus of niet meer schoon te krijgen zijn? Onze specialisten kijken met een professioneel oog naar het gehele pannendak en vervangen de dakpannen vlot en vakkundig. Waarom zou u nog langer wachten? Laat ons uw dak inspecteren en voorkom eventuele schade in de toekomst.

Vraag een offerte aan
Bel ons direct
  • 24/7 bereikbaar
  • VCA-gediplomeerde dakdekkers
  • Binnen 6 uur reactie op werkdagen
  • Dakdekkers met meer dan 20 jaar ervaring

Enkele dakpannen vervangen

Is de levensduur van uw dak nog niet verstreken? Dan is het mogelijk voldoende om enkele dakpannen te vervangen. Dit is het geval als:

  • Een aantal dakpannen kapot of poreus zijn
  • Uw dak niet meer schoon te krijgen is
  • Er nokjes onder de dakpannen gebroken zijn
  • Uw dak een lappendeken is van verschillende kleuren en soorten dakpannen
  • Er dakisolatie geplaatst is, maar de dakpannen te oud zijn om terug te leggen

Dakpannen vervangen

Dakonderhoud Diks voorkomt schade op langere termijn

Het is niet altijd voldoende om alleen de dakpannen te vervangen. Het kan namelijk ook voorkomen dat het onderliggende dakbeschot rot of in slechte staat is. Om te voorkomen dat u op den duur veel schade in uw huis krijgt, is het dan beter om het volledig dakbeschot te vervangen.

We komen graag bij u langs om de status van uw dakbeschot te inspecteren. Vraag een gratis dakinspectie aan door onze specialisten. Tijdens deze inspectie controleren we onder andere uw dakbeschot, zinkwerk, dakgoten en dakpannen. U hoeft hiervoor niks te betalen, zelfs geen voorrijkosten.

Gratis dakinspectie

U hoeft hier niets voor te betalen, zelf geen voorrijkosten!

“Goede prijs en zeer goede kwaliteit. Een mooi team van aardige mannen hebben in 2 dagen werk mijn hele dak vervangen. Ik zou Dakonderhoud Diks zeker aanraden!”

K. Bunning

“Naar verschillende offertes aangevraagd te hebben, kwam ik uit bij dakonderhoud diks. Eenmaal een gesprek te hebben gehad met Diks dakonderhoud was ik eruit. Zij hebben mijn dak geïsoleerd en de pannen vervangen. Hier ben ik meer dan tevreden over! Socialen jongens die in goed overleg duidelijke afspraken maken en goed te werk gaan. Prijs en kwaliteit was goed. Ik zou ze zeker aanraden mocht uw deze werkzaamheden ook aan uw huis willen verrichten.”

N. van der Linden

Gratis dakinspectie

Als specialist in dakonderhoud bieden we een gratis dakinspectie aan. Tijdens deze inspectie inspecteren we uw dak en geven we u een duidelijk beeld van de staat en eventuele gebreken die aandacht vereisen.

Onze service is geheel gratis en zonder verplichtingen. Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw dak te laten inspecteren door ons professionele team. Zo kunt u op tijd problemen signaleren en voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gratis dakinspectie

Pannendak repareren, renoveren en vervangen

Heeft u schade aan uw pannendak? We helpen u graag met de reparatie of renovatie van uw pannendak. Is uw volledige pannendak aan vervanging toe? Een nieuw pannendak aanleggen is een specialistische taak. De juiste constructie van het dakbeschot en het goed neerleggen van de dakpannen zorgen ervoor dat we de kans op schade minimaliseren.

Het vervangen van uw dak heeft echter niet alleen invloed op uw dak, maar ook op uw dakramen, dakkapellen, plafonds en stucwerk. Kortom; bij een pannendak vernieuwen komen heel wat zaken kijken. Na het inventariseren van de situatie bieden we u graag advies en een duidelijk stappenplan. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag.

Dakpannen dak vervangen

Een daklekkage is een nachtmerrie voor elke huiseigenaar. Niet alleen zorgt het voor schade aan uw interieur, maar ook kan het de structuur van uw woning aantasten. Daarom is het cruciaal om op tijd actie te ondernemen en uw oude dakpannen dak te vervangen.

Bij het vervangen van uw dakpannen dak zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Allereerst is het belangrijk om de staat van de huidige dakpannen te beoordelen. Zijn ze beschadigd, versleten of missen er zelfs een paar? Dan is het hoog tijd om ze te vervangen. Vraag een gratis dakinspectie aan bij Dakonderhoud Diks om te ontdekken wat de staat is van uw dak.

Nieuw pannendak laten plaatsen door Dakonderhoud Diks

Een nieuw pannendak is zonder twijfel een investering die zichzelf terugverdient. Niet alleen ziet uw huis er na de renovatie weer als nieuw uit, maar ook profiteert u van talloze voordelen. Allereerst zorgt een nieuw pannendak voor betere isolatie, waardoor u kunt besparen op energiekosten. Daarnaast biedt het een betere bescherming tegen lekkages en andere schade veroorzaakt door verschillende weersinvloeden.

Het plaatsen van een nieuw pannendak vergt wel de nodige expertise en ervaring. Daarom is het verstandig om onze hulp in te schakelen. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om het project succesvol uit te voeren.

Dakonderhoud Diks: al meer dan 20 jaar uw dakdekker

Bij Dakonderhoud Diks zijn we trots op onze jarenlange ervaring in het onderhouden van pannendaken. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we experts in ons vakgebied. Al onze werknemers zijn VCA-gediplomeerd, dit garandeert de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden.

We zijn gepassioneerd over pannendaken en streven ernaar om elk dak in perfecte staat te houden. Onze ervaring en gekwalificeerde werknemers maken ons tot de beste keuze voor uw dakonderhoud. Laat ons uw dak inspecteren en wij zorgen dat uw dak in topconditie blijft!

Meer weten over pannendaken vervangen?

We hebben een aantal van de meestgestelde vragen over pannendaken verzameld. U vindt ze hieronder inclusief de antwoorden. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn er om u te woord te staan.

Wanneer een dakpannen dak vervangen?

Een keramisch pannendak gaat gemiddeld 75 jaar mee. Heeft u een betonnen dakpannen? Dan kunt u rekenen op een levensduur van zo’n 40 jaar. Hierna adviseren we om een nieuw pannendak aan te laten leggen. Als de dakpannen poreus of kapot zijn, is het belangrijk ze tijdig te vervangen om lekkages te voorkomen. Het is hierbij niet altijd nodig om het gehele dakpannen dak te vervangen.

Wat zijn poreuze dakpannen?

Een dakpan wordt poreus als hij te veel vocht vasthoudt. Dit heeft als gevolg dat er lekkages ontstaan of dat de pannen gaan scheuren in de winter. U herkent een poreuze dakpan aan een dof geluid als u erop tikt.

Hoe kan ik zelf mijn pannendak reinigen?

Dakpannen zijn in principe makkelijk schoon te maken. Gebruik een hogedrukspuit om het meeste vuil te verwijderen en gebruik daarna een geschikt reinigingsmiddel voor uw dak. Spuit het water altijd van boven naar beneden zodat er geen water onder de sluitingen komt. Als u dit regelmatig doet, voorkomt u heel wat problemen in de toekomst. Ziet u het niet zitten om zelf het dak op te gaan of wilt u meer tips? Neem dan contact met ons op.

Is mos op dakpannen schadelijk?

Helaas wel. Zowel mos als algen kunnen op langere termijn flinke schade aanbrengen. Doordat de meeste dakpannen kleine gaatjes hebben, komt hier gemakkelijk vuil in. Mos- en algenaanslag hopen uiteindelijk op en kunnen onder andere zorgen voor losse dakpannen of scheurtjes.

Hoelang duurt het vervangen van een pannendak?

Dat ligt aan de grootte van uw pannendak. Met sommige kleine daken zijn we binnen een paar uur klaar en met grotere daken soms wel meerdere dagen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een tijdsindicatie.

Wat doen bij stormschade aan dakpannen?

Stormschade kan vervelende gevolgen hebben, waaronder losse dakpannen of lekkages in het pannendak. Kom daarom direct in actie en neem contact met ons op. We lossen het probleem zo snel mogelijk voor u op om verdere schade te voorkomen.

Laat uw dakpannen vervangen door Dakonderhoud Diks

Wilt u meer informatie ontvangen over onze pannendak reparatie of renovatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Ze geven passend advies en verstrekken meer informatie. Vraag alvast een gratis offerte aan en ontvang tijdens werkuren binnen 6 uur van ons een reactie.

Is er sprake van stormschade? Bel ons dan direct via 085 060 9441.

Vraag een offerte aan
Bel ons direct

Onze diensten

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Onze diensten

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.