Dakonderhoud Diks is dé specialist op het gebied van dakwerkzaamheden in Noord-Brabant en omgeving. We bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om u te helpen met al uw dakproblemen.

  • We zijn 24/7 bereikbaar
  • Binnen 6 uur reactie op uw aanvraag
  • 20+ jaar ervaring in het vak
  • Een team van VCA-gediplomeerde dakdekkers
Contact opnemen
Bel ons direct
dakdekker den bosch gratis dakinspectie

Vraag gratis dakinspectie aan

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.

Dakonderhoud Diks maakt uw dak weer als nieuw!

Van kleine reparaties tot complete renovaties, Dakonderhoud Diks komt u helpen! Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Direct contact opnemen

Dakreparatie

Is uw dak beschadigd door slijtage, stormschade of andere factoren? Geen zorgen! Ons team van experts staat klaar om uw dak vakkundig te repareren. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer als nieuw is.

Meer lezen
Dakpannen vervangen

Bitumen dak

Een bitumen dak is een uitstekende keuze voor platte daken. Het materiaal is duurzaam, waterdicht en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bij Dakonderhoud Diks zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bitumen daken. Laat ons u helpen bij het realiseren van een stevig en betrouwbaar dak.

Meer lezen
Dakkapel

Daklekkage repareren

Een lekkend dak kan veel schade veroorzaken aan uw woning. Bij Dakonderhoud Diks begrijpen we hoe belangrijk het is om snel actie te ondernemen bij een daklekkage. Onze professionals sporen de oorzaak van het probleem op en zorgen voor een snelle en effectieve oplossing, zodat u weer droog kunt wonen.

Meer lezen
Dakgoot

Pannendaken vervangen

Is uw pannendak aan vervanging toe? Bij Dakonderhoud Diks kunnen we uw oude pannendak verwijderen en een nieuw, hoogwaardig pannendak installeren. We werken met verschillende soorten dakpannen en zorgen ervoor dat het nieuwe dak perfect past bij de stijl van uw huis.

Meer lezen
Dak met dakpannen

Gratis dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het om uw dak gaat. Daarom bieden we een gratis dakinspectie aan. Onze experts controleren uw dak op eventuele gebreken en geven u advies over eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn. Zo kunt u mogelijke problemen vroegtijdig signaleren en voorkomen.

Meer lezen
Dak met dakpannen

24/7 spoedservice

Bij Dakonderhoud Diks begrijpen we dat dakproblemen zich niet aan kantoortijden houden. Daarom bieden we een betrouwbare 24/7 spoedservice aan. Of het nu midden in de nacht is of in het weekend, onze toegewijde professionals staan klaar om dringende dakreparaties en oplossingen te bieden. U kunt op ons rekenen, ongeacht het tijdstip.

Woning

Deze mensen gingen u al voor

Dakonderhoud Diks is 100% aan te raden. Goed bereikbaar en komen snel langs voor een inspectie voor ons lekke dak. Binnen drie dagen is alles geregeld en hebben we spiksplinternieuwe dakpannen, met prettige communicatie over hoe en wat. De dakdekkers die langskomen zijn waren vriendelijk en beleefd. Topkwaliteit voor een goede prijs!”

Joran

In december 2022 hadden wij een lekkage in de serre. Dakonderhoud Diks gebeld en de volgende dag waren ze al aanwezig. Snel en adequaat het dak opnieuw van een nieuwe laag bitumen voorzien. Top en snel geregeld een aanrader. Mannen zijn secuur en werken erg netjes

R. Paalvast

Dakonderhoud Diks, is aan te raden. Reageert snel, opdracht wordt snel gerealiseerd. Zelfs de medewerkers zijn netjes, vriendelijk en goed. Ze hebben bij ons in januari een dakinspectie gedaan. En door een goede aanbod, is in het begin februari de nieuwe dakpannen geplaatst. Tot nu toe een zeer tevreden klant!”

H. Te Grotenhuis

Dakonderhoud Diks is actief in de volgende plaatsen:

We zijn actief in heel Noord-Brabant, maar ook daarbuiten komen we graag bij u langs om uw dak te repareren.

Hulp nodig? Neem contact op met Dakonderhoud Diks

Bij Dakonderhoud Diks staan we klaar om uw vragen te beantwoorden, u deskundig advies te geven en hoogwaardige diensten te leveren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om uw dak in de best mogelijke staat te brengen en te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat uw dak in topconditie blijft. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Contact opnemen
Bel ons direct

Vraag gratis dakinspectie aan

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.