Dakreparaties, loodwerk en daklekkages in Eindhoven en omstreken

  • 24/7 bereikbaar en géén voorrijkosten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Garantie op onze werkzaamheden

Zoekt u een vakkundige dakdekker in Eindhoven? Dakonderhoud Diks helpt u graag! We hebben al vele daken mogen bedekken en repareren in Eindhoven en omgeving. We staan voor u klaar met diensten als dakreparatie en dakleer voor platte daken of pannendaken.

Hoe kunnen wij u helpen?

We zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klussen en geven altijd garantie op onze werkzaamheden

Spoedgeval?
Bel ons: 085 060 9441

Gratis en eenvoudig offerte aanvragen

Onze diensten

Dakpannen vervangen

Dakreparaties aan diverse type daken

Inspectie, reparatie, renovatie en vervanging van uw dak

dakdekker den bosch

Pannendak en dakpannen vervangen

Het volledig vervangen van uw pannendak of dakpannen

dakgoten reparatie

Daklekkage

We sporen daklekkage op, herstellen de schade en repareren uw dak

Bitumen & platte daken vernieuwen of repareren

Het vernieuwen of repareren van bitumen & platte daken

dakdekker eindhoven

Gratis dakinspectie

Controle op alle belangrijke punten. U betaalt geen voorrijkosten!

Uw dakdekker voor pannendaken

Zijn er dakpannen aan vervanging toe of moet u het hele pannendak vervangen? Om de eventuele schade in uw huis zoveel mogelijk te beperken, moet dit zo snel mogelijk gebeuren. Een enkele dakpan vervangen zou u zelf kunnen doen, maar een volledig pannendak vervangen is werk voor een vakman. De constructie van het dakbeschot en het goed neerleggen van de dakpannen zorgt ervoor dat de kans op toekomstige schade geminimaliseerd wordt. We bieden een snelle service en helpen u met alle plezier. Weet u niet zeker of uw dak aan vervanging toe is? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. We komen dan op korte termijn bij u langs om een inspectie te doen.

Bitumen dakbedekking

Op veel platte daken in Nederland gebruiken we bitumen dakbedekking, oftewel dakleer. Dit is een uitstekend materiaal om platte daken mee te bedekken. Het is ijzersterk, waterdicht én bestand tegen chemische stoffen. Bovendien heeft bitumen dakbedekking een relatief lage kostprijs. De lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid maken bitumen populair als dakbedekking voor platte daken.

Wij van Dakonderhoud Diks, uw dakdekker in Eindhoven, zijn gespecialiseerd in platte daken en bitumen daken. We adviseren u graag over een duurzame oplossing. Het herstellen en repareren van bitumen daken is vakwerk. Dakonderhoud Diks zorgt voor de beste hechting van het materiaal en levert in alle gevallen vakwerk.

Gratis dakinspectie bij uw dakdekker in Eindhoven

Om de status van uw dak of te bepalen, is het goed om te beginnen met een dakinspectie. Dakonderhoud Diks voert deze dakinspectie volledig gratis bij u thuis uit. Dat betekent dat u ook geen voorrijkosten hoeft te betalen. Uw dakspecialist in Eindhoven controleert uw dak gratis op alle belangrijke punten, zoals:

  • Zinkwerk
  • Dakgoten
  • Pannendaken en dakpannen
  • Dakreparaties
  • Platte daken
Gratis dakinspectie

Veelgestelde vragen over een dakdekker

Wilt u meer weten over ons dakdekkersbedrijf in Eindhoven? Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over dakdekkers. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is een dakdekker?

Een dakdekker is iemand die daken repareert, daklekkages oplost en daken kan bedekken met diverse materialen. De dakdekkers van Dakonderhoud Diks zijn u hierbij graag van dienst.

Wat zijn de kosten voor een nieuw dak?

Ieder dak is anders, daarom berekenen we de prijs op basis van een aantal factoren, zoals het materiaal en het soort dak. Een nieuw plat dak is over het algemeen iets voordeliger dan een hellend dak. De gemiddelde kosten berekenen we per m². Weten wat een nieuw dak van uw woning gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Valt lekkage onder opstalverzekering?

In principe wel, maar hier zitten in de meeste gevallen wel voorwaarden aan. Zo biedt een opstalverzekering alleen dekking als de lekkage is ontstaan als gevolg van een storm of door lekkage van daken/dakgoten. Neem voor de zekerheid contact op met uw eigen verzekeringsmaatschappij om te zien waar u voor bent verzekerd.

Met welke soorten dakbedekking werken jullie?

Naast dakpannen als dakbedekking biedt Dakonderhoud Diks ook bitumen dakbedekking aan. Dit soort bitumen daken vallen onder onze specialisatie, waarmee we al meer dan 20 jaar ervaring hebben. Bitumen is een waterdicht en erg sterk materiaal dat bestand is tegen chemische stoffen.

Nieuwe dakbedekking over oude: kan dit?

Dit is in een aantal gevallen zeker een optie, maar lang niet voor elke situatie geschikt. Neem daarom contact op met Dakonderhoud Diks voor een gratis dakinspectie. Onze specialisten denken graag met u mee.

Contact met ons opnemen?

Neem contact op met Dakonderhoud Diks voor dakinspecties, renovaties aan uw dak of dakreparatie in Eindhoven en omgeving. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bel ons via 085 060 9441 of stuur een e-mail naar info@dakonderhouddiks.nl.

Gratis en eenvoudig offerte aanvragen

Mogen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er was een probleem met het versturen van uw bericht. Probeer het alstublieft nogmaals.